Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken knackar på





Öppna ditt hjärta

låt mig få se, ta, beröra, smeka



Öppna din själ

bli mottaglig för mina känslor



Öppna dina ögon

se mig och mina känslor



Öppna dina sinnen
Öppna dig själv



Öppna dörren,
Kärleken knackar på.




Fri vers av Patrick K
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-15 23:21



Bookmark and Share


  A-hlberg
japp. det gäller att inte öppna dörren försent. för då blir det mest trubbel. gäller att vara öppen för allt all the time. kanske.
2007-08-13

    Lindizz
mycket fin o härlig text..bra!
2007-07-24

  tingeling
Oj så härlig!
2007-07-17

    Bodil Sandberg
En härlig dikt ...njuter jag och tackar för!
2007-07-16

    theredroses
Väldigt fint skrivet:)
2007-07-16

  glittertindra
så enkelt och självklart och så svårt... livet i en liten dikt... släpp människor inpå dig... öppen för kärlek... fint skrivet... :)
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K