Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man blir onekligen lite trött ibland....


Dumt på nätet

Man har en sida på nätet....

Hela min presentation har jag skrivit på engelska...

 

Följande utspelas i skrivande stund:

 

R: Hej, hur står dig till?

Jag: Jotack,jag står så bra så

R: Annars bara bra, kan du skriva på engelska?

 

*suck*

vad säger man???? 




Övriga genrer av nettizen
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-16 00:36



Bookmark and Share


  ospray
ha ha ja en del är hopplösa !!!
2007-07-16

  Lilla My* VIP
Nej men jag kan trycka ner tangenterna o då blir det av som av en händelse...engelska...*konstigt egentligen*...;))
2007-07-16

  Nikolai Jungsin VIP
kanske man ska svara *SIGH*
:)
2007-07-16

  * Ammi *
det räcker med \"suck\" .. (fnissar lite ..)
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen