Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För många år sedan vandrade min älskade i fjällen. Det skulle vi gjort tillsammans men hann inte innan sjukdomen kom ivägen. Breven han skrev från sin vandring är min dyrbaraste skatt.


Fjällbjörken



Bilderna från fjällvärlden
startar
längtanssug
med drömmer
om det vi aldrig hann....

Tar fram ditt brev
Kan bara läsa lite i taget
Brännstyrkan slår mig
Din ömsinthet
Fjällbjörken
Stenarna till mig
Fjällbäckar

Du blev ett med
fjällbjörkarna
- de sega kutiga
långlivade härdade
som om du redan visste

att fjällbjörksidentitet
var förutsättningen
för ditt livs
sista
resa






Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-07-16 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP