Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN INRE MUSIKEN


” Jag hör musik från någonstans…
lugn, vacker musik
Den melankoliska sången smeker min själ
och ber mig att lyssna
Jag vill inte!
Jag känner melodin,
vet vad den handlar om,
känner väl dess budskap, och just därför
vill jag inte lyssna
vill inte förstå…

Jag försöker vända mig bort från
musiken
Fly…lämna den bakom mig…
men, det går inte
Den följer mig lika trofast
som min egen skugga
Den plågar mig
måste bli kvitt den på något sätt…

Kanske hjälper det om jag slutar
försöka fly…
Möter den istället
går rakt igenom den
och ut på andra sidan
Det måste gå!

Kanske har jag gjort fel hela tiden
jag vänder mig utmanande mot musiken
Släpper in den
och lyssnar
Hör orden tydligt
det gör ont
”Du svek mig, när jag behövde dig som mest”

Se!
Det är faktiskt ljusare på andra sidan ”

/Zamira




Fri vers av Zamira
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-07-16 21:16



Bookmark and Share


  Ken Taurus
Fascinerande bild: det vackra som bärare av det smärtsamma, kanske är det en psykologisk försvarsmekanism?
Rätt beslut att ta tag i problemet, det visar sig ofta vara lättare än man trodde!
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Zamira
Zamira