Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbank

Visst finns det en kärleksbank
en bank på vilken du sätter in kärlek
Kärlek till människor, djur och natur

De första insättningarna kan kännas väldigt svåra
Du sätter in kärlek på ditt konto
men får ingenting tillbaka

Genast blir du osäker och rädd för att bli sårad
Ge inte upp!
Sätt istället in ännu mer
mer än vad du trodde du skulle våga

Och du skall finna:

Att den dagen du kommer till banken och har gått i konkurs
då har du en obegränsad kredit
Du har en ränta som gör dig till miljonär
den räntan heter Lycka




Fri vers av Zamira
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-28 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zamira
Zamira