Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Lyssna...
Hör ni...hör ni musiken...
Nej, inte musiken utanför
Lyssna med själen
inte med öronen
Lyssna på insidan
Den finns där, musiken

Kanske inte riktigt som ljud
utan snarare som en känsla
Musik, som själens fingrar kan röra vid
känna doften av och se

Glittrande vacker musik
som havet en solig sommardag
Hör du...

Slappna av, slut ögonen och se
havet framför dig
Låt sedan själen sätta sin egen musik
till vad du ser
Lyssna...

Är det detta som kallas
fantasi?
I så fall måste konsten att lyssna
och fantasin vara samma sak...




Fri vers av Zamira
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zamira
Zamira