Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-skrattar bäst som skrattar sist


finns inget vanligt



fint barn
har många
ytligheter
bränt barn
har många
efarenheter
svårt barn
har många ärr
fint barn
har många saker




Fri vers av Lea
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lea
Lea