Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer om judit och viljam


viljams uppsättning




det bakåtstrukna över en tinning

connemarasträvt
solsvett fjolårsgräs


i söndags bad han tyst

snälla

fråga - mig om mig - då


vågade hon
som havet - slog dem tagna - där

han tämjde
sina begär och tyglade

sina händer

i hennes hästsvans




Fri vers av wayward - taiga
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-17 13:34



Bookmark and Share


  K*
det är så här äkta poesi ser ut

vackert så det skär inombords!

\"vågade hon
som havet - slog dem tagna - där

han tämjde
sina begär och tyglade

sina händer

i hennes hästsvans\"

oh yez!
2007-07-20

  Nina V A
och jag vill djupdyka och kvarstanna i viljam och judits story, deras varande slår som mjukväckande pannslag mot min tinning och jag bara älskar detta stycke som berättar en hel frekvenshistoria, en uppsättning i det bakåtstrukna, det handlar om att våga och det vingslaget är pretty scary att stå naken inför
judit o viljam ÄR, de lever och jag står här bredvid
2007-07-17

    BetweenTheLines
\"det bakåtstrukna över en tinning\"

ursnygg öppning!

och resten är snyggt det ochså
2007-07-17

  Bubamara - Maria Zakrisson
påminner om svunna tider, nær allt tycktes enklare. færre ord och meningar. men ændå fylld av samma stora længtan. det ær så skøn stæmmning bland alla dina vælvalda ord. vackert.
2007-07-17

  Tini Tut
Vilket bra slut.. tyglade sina händer i hennes hästsvans.
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga