Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur träden trasades intill oregnad innanhet


när åskan dränkte

vitfyllda himlar
och tung

molnighet imellan

så visste ingen förrän
efteråt

hur träden trasades intill oregnad innanhet




Fri vers av Linneatystnad
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 18:11



Bookmark and Share


  Linneatystnad
vad konstigt, nu har den två titlar. det är den med innanhet ni ska läsa
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad