Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sökte inte dig

Jag sökte inte dig,
många gånger vill jag inte ha dig

Ändå finner jag mig stående här,
utanför din dörr

En lek jag kommer att förlora
En del av mig som försvinner

Vi förstår inte varandra,
ändå kan vi inte vända oss om




Fri vers av Gullefnufs
Läst 956 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-07-18 02:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mitt liv i ett nötskal
2007-11-02

    Brell
Det här var mitt i prick för mig.
Bokmärkt
2007-07-19

  lovisaB
Jag förstår din känsla så väl, bra!
2007-07-18

  glittertindra
förmedlar en sorts ledsenhet...
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gullefnufs