Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalens...



dröm mig bort från sömnlösa nätter
från sovande vakenhet och vakande sömnlöshet
linda in mig i ett brinnande vått segel
kasta i mig i det djupaste grunda
dränk mig med dödliga andetag
kasta bort mig långt tillbaka till dig
krossa mig hel med slägga och bandage
ohörbart långsamt och torterande ögonblickligt
med emotionella knivar och vässade fjädrar
hata mig inte mer än gärna...
kärleksfullt och avståndstagande
med grovt våldsam varsamhet
från rakbladsvassa handflator
och bomullsknivar av titan

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 22:42



Bookmark and Share


    Nattviol
ibland så vill man
men så vill man inte alls
å så vill man igen...
motsättningarna i orden
ger en skön laddning
man får fundera lite extra!
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen