Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omstart...



Jag vet inte var de tog vägen....
allt det där med mening och betydelse...
känsla och vilja... hat och blod...
värme och kyla... och det andra...

De där småsakerna som bygger ett liv...
en existens... eller ja, vad jag tror är...
Jag har andetag och trötthetskänslor kvar...
fingrar som värker ibland av allt skrivande
och huvud som då-och-då imploderar...

Ja ja, man borde väl försöka sätta sig in i livet igen...
Var ska man börja?

Måste jag lära mig tala igen för att kunna lära mig existera?

Hm... kanske ska man bara försöka acceptera det som är och flyta...
andas mig genom livet...

försvinna inuti... litegrann...

stå väldigt stilla och försöka se ut som jag greppar något?



/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-07-19 12:07



Bookmark and Share


    Nattviol
\"stå väldigt stilla och försöka se
ut som jag greppar något?\"
knepet alla människor
använder sig av....
att vara försatt i ett limbo,
ett vakuum mellan liv och
död är på många sätt
statiskt och tryggt...
fast i längden jävligt
tråkigt!
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen