Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnstänk...



jag har aldrig känt en droppe regn mot min panna
en droppe som inte känts perfekt i dået
en droppe som inte varit välkommen
ett placeras så ömt
mot en överstressad, närmare död panna

Ibland känns det behövligt att bortse
skala av det som är
och se det som aldrig infinner sig
regn mot en panna
knögglig och orolig
bryter mot normen
väcker ett liv

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen