Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att få möta, höra och titta på Kristoffer Jonzon


VI av mig


mörka draperier
smutta på glasen
luta sig bakot
skratta hejdlöst

pianotoner längs
vägg

lära sig
danssteg

känna mjuk
stämma
vibrera
i mikrofonstativ

cafebord
stolar
kaksmulor

märkbar tid

skoskav
av att dansa

slås ut
tiden försvann

ett steg hem
ett minne förspillt

som jag saknar
tonerna
av din mjuka stämma




Fri vers av Lea
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-07-19 17:37



Bookmark and Share


    Sara Anteskog
Vacker beskrivning av ett möte. Jag gillar att du lämnar tysta ord mellan raderna. Så levande dikt
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Lea
Lea