Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslobabbel...



Vem fan behöver känslor?

De korrumperar hela livet...
dirigerar andetagens själva kraft...
intrigerar och komplicerar för att överleva...
irriterar ögon med tårar och skaver sönder hud...
fluktuerar med otrolig kraft...
hetsar det blödande hjärtat till det kreverar...

Vem fan behöver känslor?

man höjs upp en decimeter
och krossas mot marken...
pressas ner i jorden
som straff... som betalning...
Man betalar alltid dubbelt för det man får...
en decimeter upp... två decimeter ner...

till slut går det fort...
fast då bryr man sig inte längre...

Man kan inte vinna ett känslospel...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 00:39



Bookmark and Share


    Nattviol
antar jag sagt det förut
men jag säger det igen:
det är faan inte lätt att
vara människa!
det finns en klar
uppgivenhet och
ändå ilska i orden..
ja - så är det
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen