Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spände vi vagnen för springaren



i vår vagn av längtans lustar
färdas vi alltid i första klass

på en räls av guldna löftens lidelser
när dagen skingrat alla tvivels våndor
ser vi målet för resan

åtråns stillnader
och kärlekens




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-21 08:01



Bookmark and Share


  glittertindra
leende ser man mot målet gemensamt... :) slutstationen närmar sig...
2007-07-21

  Lilla My* VIP
En kärlekens lustnaders längtansdikt i en klass för sig....*Första klass vännen**
2007-07-21

    Nattviol
med en springare som
leder färden framåt
på glänsande räls
kommer de fram
de som älskar
=o)
2007-07-21

  stella
Aptitretande!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk