Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfall


söndervittrade ord
älskling
socialt förfall i mig
och runt omkring
utan motstycke
plockar vi ut ögonen
och knullar killen
i gatuhörnet
till blindhet
till tomhet

känslokall beröring
bränner hål
där hjärtat en gång satt
tanken, älskling
glömd
för allt som är fult
trasigt
där drogen blir
befrielsen
i kärleken




Fri vers av Sländan
Läst 787 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-21 19:11



Bookmark and Share


  ordterroristen
*bokmärkt*
2007-09-05

  Pojken i Svart
Har läst din text 4 gånger nu, och orden växer sig starkare för varje gång! Uppläget och formuleringarna är enligt min mening perfekta! Det här blir helt klart ett bokmärke ;)
2007-07-29

  Smultris
vet du, det här är poesi i sig:

\"känslokall beröring
bränner hål
där hjärtat en gång satt\"

Suveräna ord vännen.
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan