Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Ljudet av vattnet som slår mot stenarna.
Ljuset från solen i mina ögon.
Smaken av jordgubbar i min mun.
Känslan av vinden som svalkar mig.

Jag ser hur solen går ner bakom vattenytan,
men jag sitter kvar.

Det är inte bara vädret som gör sommaren.
Det är hur man ser på det och hur man känner det.




Övriga genrer av Tezzan__
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-21 20:14



Bookmark and Share


    Mi11ie
underbart (:
2007-07-21

  prinscess VIP
härligt
känner hur din text andas sommar
underbar text
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tezzan__