Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonkast

Leenden möts,
ögonkast byts.
Hinner inte.

Tiden räcker knappt,
klockan tickar,
sin obarmhärtiga gång
till slutet.

När vi närmar oss slutet,
drömmer vi om det tillfället.

Tillfället som gick oss förbi,
då vi hade chansen att dröja
kvar i ett ögonkast....




Fri vers av Annelie Hugo
Läst 546 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-30 11:19



Bookmark and Share


    Mejja
Ja tänk om vi kunde vara mer här och nu. En sån glädje vi skulle kunna finna!
2005-04-03

  Cattis Rönn
känslan att förlora nått på vägen...beskrivs väldigt bra i denna text. Bravo!
2005-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo