Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen...

Intelligenstest för en idiot
kalla händer och fötter för att värmas
humorbefriat skvallerprogram
lös all ångest på ett kick

bläddra ett färgglatt blad
vänd på en stek och värm ett blod
tugga på söndertrasade tuggytor
knarkat i sänder

plötsliga ryck på galler
absolutist och naturist
skinnlöst och ögonaböj
raptorer kan vi ana

gnällande påslösa stånd
pockande på ett ordningssamt vis
uppifrån hörs a h a och h h o h h o
måste jag?

du ville veta
hur det skulle bli
du och han
eller du och jag?

Igen...





Fri vers av Deni
Läst 494 gånger
Publicerad 2005-03-30 19:07



Bookmark and Share


    Yfemia
Handlar det om vad jag tror att det gör (metaforsikt uttryckt då?). Det eller ej så gillar jag ordvalen. Speciellt "Raptorer kan vi ana". Väckte en bild i från serien "Lost" vilket iofs kanske inte har något med det jag tänkte på först men ändå. Bra!
2005-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni