Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysmaskar - en botanisk iakttagelse


Min gräsmatta är full av lysmaskar.
Dom tänder och släcker hela tiden.
Slog upp lysmaskar i mitt lexikon.
Dom lockar till sig en partner
genom att lysa och slockna.
Så utomordentligt intressant!
Det pågår gruppsex på min gräsmatta!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-07-23 20:14



Bookmark and Share


    Detvaraldrigjag
haha!!
finurlig tanke,,det gillas =D
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP