Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i regn ska man inte säga sannheter

i regn ska man inte
helst
säga sannheter

om sådant man länge inte sagt alls

eftersom oftast

blir regnet kallare då
och vattnar allt till tung nedåthängade trasighet











/tills solen/




Fri vers av Linneatystnad
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-25 11:06



Bookmark and Share


  Smultris
vet du lilla tystnad, du kommer snart få en massa fler kommentarer. Jag ska absolut tipsa mina vänner om dina magiska ord.
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad