Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är lögnens framtvingade sanning...



Det känns som jag ljuger,
varje rad jag skriver
varje ord eller mening
som liknar glädje...

Det som läses som kärlek,
värme, hopp eller tro...

Jag vet inte...

När jag läser om mina ord...
... känns det som jag ljuger,
rent meningslösa lögner.

Vem är jag i allt detta?
... passar inte in i min världsbild

Ugh...jag är trött...
och ingenting mer...
... bara trött

Gurgel...
... oroväckande dålig ursäkt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen