Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drakar i natten


I vargatid
under Månen
ylar det
i mörkrets timmar
vandrar magiskt
i skepnader
hänger naturens luvor

Kylig timma
över mörkt vatten
syns siluetter
i Karlavagnens lanternor
likt drakar

I skuggorna
dansar jättar
avger dofter
i gläntans beslöjade dimma
smyger naturen
gäckande i natten

Vakna nu
längtans dofter
i morgondagg
drick er otörstiga
i vargatid
morgonrodnad
vilar frid




Fri vers av Rosen VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 21:25



Bookmark and Share


  AjBi
Mystisk men ändå levande på nåt vis. Bra text!
2007-07-27

  TheThinLine
Väldigt bra text, tycks om.
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP