Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudstro??? skulle inte tro det va......

 

Om jag tror på Gud?

Nope...

Menar... tänk bara på det här med Adam och Eva...

De fick två söner...

 

öh... men .... för att fortplanta sig så behövs ju kvinnor också...

det innebär då att sönerna ...och deras mor....

Så om bibelberättelsen stämmer så skulle alltså mänskligheten vara uppbyggd

på inavel.....

(har även hört en tes om att de fick döttrar med, lika förbaskat inavel då Kain isåfall gifte sig med sin syster)

 

Ähm.... förresten....

med tanke på hur världen ser ut så vete det fan om inte det stämmer trots allt......




Övriga genrer av nettizen
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 17:49



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Haha ett \"vittne\" försökte få mig att tro att mäniskorna var \"bättre\" och av högre existens så att det inte \"gjorde så mkt då\" snacka om skitsnack och undanflykter.. Så mänskligheten ska ha sjunkit i kvalitet.. hum iaf undanflykterna ;)

Jaja håller med du och citerar \"Jag är skeptisk..\"
2007-07-26

    ej medlem längre
En mycket klarsynt observation av dig.
Det är mycket som är mysko i den boken...
Härligt skrivet!
2007-07-26

    Detvaraldrigjag
haha,,finurlig tanke! ;)
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen