Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är inte min svärmor längre


Klipp.
Klipp, klipp.
Vad GÖR hon?
Med saxen?
Min fina skinnväska!
Klipp.
Saxen! Saxen!
\"NEJ! Gör inte så!\"
Klipp. Klipp.
Svärmor arbetar frenetiskt.
Skinnväskan är seg.
Saxen gammal och slö.
Men svärmor är stark.
Och som hon sa:
\"Det är JAG som köpt väskan åt dig!
Och JAG bestämmer när den ska kastas!
Den är ful och du får inte visa dig offentligt med den.
Duskämmer ut familjen.
Jag köper en ny åt dig.\"
Klipp. klipp.
Inser att jag hatar min svärmor.
Finns det gift som inte kan spåras?





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-07-26 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP