Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med Cecilia - Koder och sån´t.

”Du kan väl inte rimma på hjärta och smärta” sa Cecilia föraktfullt.
”Varför inte, det handlar alltid om det” sa jag
”Det ligger inte i tiden, du måste lära dig trenderna” sa Cecilia.
”Då blir det inte trovärdigt” sa jag trotsigt.
”Förresten, försök klä dig i kväll” mästrade Cecilia.
”Varför det” frågade jag
Jag visste mycket väl att Cecilia ville göra ett gott intryck på alla affärskontakter som hade bjudits in till festen som hennes företag ordnade.
- ”Du måste lära dig koderna och nämn absolut inte din bakgrund” sa Cecilia
”Jag stannar hemma” sa jag surmulet.
©Maria Silvia




Övriga genrer av Maria Silvia
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-02-20 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia