Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att få älska på poeter krävs minst 20 centimeter...

för att riktigt bli älskad på poeter
krävs det minst 20 centimeter

har det berättats mej
i förtroende
av en förtrogen
som sökt substansiella argument
inför valet av redaktionens stjärnor
















alla texter
kortare än 20 centimeter
anses oseriösa och antas tyda på lathet hos skribenten...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-13 14:33



Bookmark and Share


  Helene Månsson
trodde det var antal slag i minuten....som räknades?
(på tangentbordet)/Helene
2007-08-15

  © anakreon VIP
Månne ytterligare ett skäl till
ISBM-applåder?!
(I Begränsningen Syns Mästaren)
Carl-Erik
2007-08-15

  Lilla My* VIP
*Ler*Ja det var en fyndig...o så blev den cirkus 20 cm på köpet!
2007-08-14

    Brell
Trodde aldrig storleken hade betydelse....;)
2007-08-14

  Madjori
Aha! Är det så det ligger till..:-) Fast jag undrar nog ändå
2007-08-13

    Maria Malm
Detta stämmer inte! Har fått stjärnor på haikus. Dock ..mina längre är det ingen som väljer..haha..
2007-08-13

  Cris
Nä... det stämmer inte :-)
men det var ju ett smart drag med
ett mellanrum..
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk