Olle säger..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olle säger...


Vi snackar inte mört...

 

 

 

Pro Fisching

5000 Delux

Shark Killer

 

kompisen fick

 

en av åtta

 

jag fick

 

tid

 

 

 

min son

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-07-27 23:51



Bookmark and Share


  aol
det du fick var mycket bättre
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt