Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville bli större och du stannade kvar

Vi skulle erövra världen du och jag
bli rika berömda och alltid ha varann
ibland undrar jag om du verkligen ville det
eller om du bara sa så
för att få vara med mig







Fri vers av fröken bäckström
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström