Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och kanske var det en fjäril som startade allt?


så gungade de som en enda, av virvlarna

regntungsfärgat virvelfält
dansar över åkrarna
och
lånar långstrånas knastriga sega
stumhet

lögnaktigt svalt

i

låter det som skulle
ligga








































stå






Fri vers av Linneatystnad
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad