Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medicin, eller hur jag överlevde natten

Det blir alltid mörkare framåt natten
och jag brukar hålla kudden närmast kroppen

(men kuddar räknas inte
lika mycket
som du skulle göra)


och när mina lakan blir smutsiga
bryr jag mig inte om att byta dem

för det är inte lika lätt
när ingen hjälper en
med täcket

Fast jag klarar mig bäst själv
och du har nog aldrig varit den som är någon
(det kanske inte finns någon)


För egentligen kommer vi närmare morgonen
ju mörkare natten blir


(och jag trivs i mina smutsiga lakan)




Fri vers av fröken bäckström
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 18:12



Bookmark and Share


  Jolly Roger
Jag gillade denna väldigt mycket , riktigt bra ^*
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström