Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken


God vän på besök.
Mysig kväll med pizza och långfilm.
\"Det är ju bara en massa negrer
i den här filmen!!! Då vill jag inte sen den!!!
Byt kanal för helvete!!!
Så sa han faktiskt.
Han har inte fattat det än men
han är inte min vän längre.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-29 20:28



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Ibland kan det komma de mest vidriga grodor ur munnen på människor som vi tror oss känna.
2007-07-29

  CaPsyco
Sånna vänner är inget att ha..
Bra skrivet (:
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP