Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
crowley....vväldigt inspirerat av honom och det okulta...har ni settt min fotoutställning? Nya bilder i kväll by the way


hennes brölloppsnatt

 

Jag ville plåga henne

Så jag gjorde henne till min hustru

Jag såg henne besatt

Demonerna slukade henne

De kopulerade utan att avla någon avkomma

Och jag skrattade åt deras tillkortakommande

 

Jag band upp henne mellan två pålar i fullmånens sken

Naken stod hon där uppbunden

Hon vädjade om tecken på att jag vore man

Det var hennes patetiska förhoppning om att kunna manövrera mig

Jag skrattade åt hennes ynkliga försök

Piskan värmde henne den natten

 

Mina fingrar letade sig in i hennes inre

Och jag var tvungen att få allt

Hon försökte undkomma samtidigt som hon bad om mer

Och jag gjorde henne till viljes genom att tysta henne med hennes skrik

Jag gjorde henne till viljes genom att följa min egen lusta

Jag studerade hur hon togs i besittning av andar

Och djävulen själv kröp av trånad

 

Jag gick in i studier

Jag studerade himmel och universum

Jag fann kraften från mörkret

Och jag tog för mig av djungelns hemligheter

Och jag gjorde henne medskyldig

Hon såg ut att finna glädje i det

Vi spred ut korten på golvet och skrattade åt de Gudstrognas undergång

Naken förde jag ut henne till blot

Och till blotet tog jag min säd som skulle spillas

 

Ljus flämtade då vi trädde in i ringen

Nålarna trängde igenom dockans kropp

Dockan korsfästes och vi redde ett bål

Då dockan försvann i lågor möttes vi

Jag skar upp huden på mitt bröst

Mitt blod föll ner över de sår på din kropp som min piska öppnat

Och det var en natt som gjord för att dyrka

 




Fri vers av PPQ
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 20:37



Bookmark and Share


  ospray
häftigt medryckande


applåd
2007-07-30

  drakbruden VIP
Kraftfull och magisk! Mer sånt här!
2007-07-29

    ej medlem längre
*hugaligen*
Kunde inte sluta läsa när jag väl började...
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ