Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt från 2002


sanning eller falskt?

Många vill väl tro
flera sökt
några funnit
flera dött

Att uppnå nått
i en värld som denna
är svårt
för nån skall alltid
vara bättre

Alla unika
men ändå
lika dumma

Man dör av sin dumhet
en del av andras
många tror
på andras ord
men tror man då
på sina egna ord
så är man nog
fortfarande lika
dum.




Fri vers av Fishweed
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-07-29 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fishweed