Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt från 1998


hmmm

Barnslig
sarkastisk
känslig
rädd
glad
snäll
dumdristig
ensam
men passar jag i skägg?




Fri vers av Fishweed
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-07-29 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fishweed