Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt från 1997


Där<->Här

Ensamma vi båda är
du där
jag här

det finns en tid emellan oss
du då
jag nu

vad kan man säga detta är
romantiskt
gulligt

det beror

Våra blickar skimrar, glänser
ingen blyghet
bara kärlek

nu ingen tid i våra ögon
endast passion
och mystik

jag ser bara dig
ingen annan

varför
varför sitter du
då bara fast
på en jävla
TV-skärm!!




Prosa (Prosapoesi) av Fishweed
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-07-29 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fishweed