Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarflirten som har övergått i någonting helt annat... Snart är det höst, då blir det Gotland, olika vägar, snart är det längtan med andra ord.


Solsken regn

Den vackra ytan
Döljer alla spår
Ditt inre
Det är inte många som når
Dina ögon av glas
Har aldrig varit blöta av tår

Men i dina ögon ibland
Ser jag glimten av sorg
Den skär mig upp
Drömmarna tar snart slut
Men när vi skrattar
Lyser dina ögon upp
Klarare än vanligt
Och där finns vi nu
Det får aldrig ta slut




Fri vers av koch
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koch
koch