Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dekadens, oh yes

ge mig vin så blir jag din
över en natt
bortslösad kärlek
på vem som helst
och när som helst

och vilken dag som helst
jag kraschar oss mot en vägg
gjord av betong och stål
som jag alltid gör
så förblir det tills jag dör
det finns ingen skam i mig

för alla broar runt omkring
kommer jag att detonera
starta fyrverkerierna
låt oss fira
vi är fria
inte helt
men nära
det är nära
du är så nära




Fri vers av koch
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-08-08 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koch
koch