Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död nr 53




det är lagerlokal inatt







jag har betraktat taket hela natten.
det är ett inferno av uppspydda färger och jag vet inte riktigt vart ljuset kommer ifrån.





min spegelsjö andas krusning inatt




Fri vers av blanc
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 19:40



Bookmark and Share


  Agnes
Riktigt bra!!! Rubriken tydliggör hela scenariot.
2007-08-03

  wayward - taiga
som en feber -

magsjukt, svagt fläktsus,
ett zinksträvt nagelskrap, en uppehållszon,
men inget mer är huvudet..

så känns din dikt

bra!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

blanc
blanc