Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvindarnas lust

Likt vinden som sveper varma vindar
omfamnar du min ömma häl

Likt solen som viskar dom ljummaste ord
värmer du min kropp min själ

I drömmarna
tar du mig till
dom exotiska platserna
som finns

I fantasin
finner vi en väg
som bara blir din och min

För så som himmlen
möter havet

Visar du mig
det äkta
kärleksnavet




Fri vers av almqvizt
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-04-02 11:25



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
härlig kärleksdikt...varm och mjuk...Bravo!
2005-04-02
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt