Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pigga Pigga Upp Mig

du med din vassa tunga
skär mig itu
när mina vackra tankar
brinner en minut

jag är livets doktor
opererar din själ
hon reser sig sakta
går sin väg

pigga pigga upp mig
blunda och njut
rigga rigga upp mig
sikta och skjut

ett ljus som brinner
blås mig ut
kallt vatten rinner
jag fryser till slut

rigga rigga upp mig
blunda och skjut
pigga pigga upp mig
sikta och njut




Fri vers av Blomman på Tapeten
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-07-31 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomman på Tapeten