Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intet / Nothingness

Allting blir stelt och fruset. Jag är fast, fast i intet.

I en värld där jag hör röster, där jag ser ansikten.

Jag vet att inget kan rädda mig. Jag kan se mina vänner,

dom står intill mig. Men inte i den mörka världen jag befinner mig i,

nä långt här ifrån men jag kan se och höra dom som om allt bara

var en film. Dom ser mig inte men dom pratar om mig, om hur jag

trampade fel här i livet. Under alla dessa 20 år av pina har jag

fått höra det mesta men jag har aldrig hört dig säga: Jag älskar dig.




Everything Become rigid and frozen. I\'m trapped in nothingness.

In a world where I can here voices, where I see faces, looking at me.

I know that no one can help me. I can see my friends, they stand beside me.

But not in that dark world I\'m in, far away. Like in a movie, i can see and hear them. They can\'t see me but they talk about me, about how my

life got messed up. During all these twenty years of agony I have heard you

say most anything but never have you spoken the words, I love you.




Fri vers av Lolob
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-07-31 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolob
Lolob