Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabrikationsfel...



Kan jag få en ny sekund

min gamla förbrukades för snabbt...

tillverkningsfel... tror jag...

går det på garantin?

nä, jag har inget kvitto...

jo, jag kan byta mot ett ögonblick...

så sekunderna tillverkas inte längre?

vad tar ni för en varm evighet?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-01 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen