Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"För stor för att klättra i träd\" HA!


Trädsällskap

Har precis klättrat upp i vårat pilträd
en fluga kryper på mitt knä
Sitter och filosoferar
studerar snön som smälter
Jag lutar mig mot en böjd gren
blundar, njuter av vårsolen
Dinglar sakta med ena benet
lyssnar lite slött på min cd-spelare
Hör folk och bilar passera
Jag ler när jag hör bilarna sakta in och folket prata tystare
Och jag flinar när moppe-killarna stajlar, i hopp om en blick
Tittar när grenarna vajar i vinden istället

Solen värmer
värmer upp all kyla
skapar glädje

Kom, gör mig sällskap i trädet




Fri vers av Knas_
Läst 513 gånger
Publicerad 2005-04-02 20:00



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
där vill jag också vara. finns det plats?
2005-05-01

    vilsen
ett sånt träd hade jag knappast bangat för att ha ! du skriver mkt bra !
2005-04-07

    sphinx
Får hoppas alla har såna träd att klättra i! Snyggt!
2005-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_