Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyss

En kyss är ingen fara. En kyss är inget brott. Två läppar mötes bara men herregud så gott.




Övriga genrer av David olsson
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-04-02 20:34



Bookmark and Share


  Blodröd ros
Så sant så sant ;)
2015-03-14

  Mallizzz
Sant;D
2005-04-30
  > Nästa text
< Föregående

David olsson
David olsson