Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD FRÅN HJÄRTAT KÄNNSLOR OM LIVET

Ett mörker jag trevar letandes igenom tjock rök fyller mina lungor känslan av lättnad sprider sej i min kropp när jag lämmnar joderlivets kropp. upp till sanktepär det bär han rosenrasande spottar å svär ty här ska jag inte vara. Ner som en oljad blixt det bär till satans härd. Satans värme å lust fyller mej igen med olust.Tankar sprider sej i min skalle vem jag varför ska jag vara här. Jag som slitigt hårt med satens piska slickandes på rygg ack så hårt så blodet kokar å jag inte orkar nån mer.Satan glor med flammande ögon slickar sej belåtet å gormar. du ska inte vara här du är för sliten för min onska härd. Upp till joden det bär in i kroppen det bär. Vaknar med ett ryck svettig varm rök vällndes från mina lungor strirra mej blint omkring en stråle av vitt ljus smeker min kind en värme så mystisk för mej ty jag har bara trevat i kyla å vind. En ängel men slitna vingar tittar på mej med mörka ögon med djup så man kan drunkna.Tar min hand vi flyger bort mot nagialas underbara land. Ängeln så mörk å sliten blir som förbytt när landet syns i morgonljuset smekandes hand. Ängeln viskar detta är landet som vi själar får bo som vilna trasiga vi är.Landet mittimellan är ett ord som slår runt i mina tankar mednas vi svärvar i det blå. Ner till en stuga vi landar ängeln som var så mörk har kastat sin slöja som burigt av henne i många år söknades efter sitt andra hjärte tår. Ler men helas sitt ansikte i min kropp bröjar nått hända en svag puls håller på att ändra .pulsen den blir störrer å större hjärtat den växer från en sten till en sprudlande fontän. kärleke den kommer med stormsteg den välter bort kasta rök å pina . Ställer mej upp å kriker ÄSKAR DIG! så det ekar hon tar hans han å leder in han i huset . Kärleken den knakar å växer dom lever lyckligt å alla år kance du vet vad som händer då? :)




Fri vers av David olsson
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-04-18 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David olsson
David olsson