Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är allt

Utan dej vad vore ett liv då?
Skulle jag ens leva, prata och gå?
Det skulle vara förfärligt,
Om jag ska tala ärligt.
Kan man leva ett liv utan skratt?
Ett liv utan dej för en natt?
Det är tur att jag har dej.
Du är allt som betyder något för mej.
Kärleken till dej går inte att beskriva.
Men jag kan säga tre ord:
Jag älskar dej!




Fri vers av David olsson
Läst 535 gånger
Publicerad 2005-08-19 22:53



Bookmark and Share


  Annnsi
Åh vad fint *rörd*
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

David olsson
David olsson