Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknden av nån man kåller kär

Min hjärta blöder lik en döende kråka söker sina bröder när vi ifrån varandra är.Men lik solen går upp å ner så kommer vi att ses igen.




Fri vers av David olsson
Läst 589 gånger
Publicerad 2005-05-05 05:07



Bookmark and Share


  Dagg
Känns obearbetad, men väl värd att spinna vidre på.
2005-05-09
  > Nästa text
< Föregående

David olsson
David olsson