Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla

Min hjärna bankar för att den har för många gamla tankar, det är du min stora kärlek som får mitt hjärta att aldrig sluta banka. För så hårt som det slår så kan det kännas som ett stort sår, så kanske ibland får man åka ambulansbår, för den kärleken som jag känner för dig är helt enorm, som en stor storm för din kropp har sådan härlig form, som man aldrig kan glömma eller någonsin får tömma. Om vi slår våra kloka huvuden ihop så förstår du att vi alltid kommer att hålla ihop.




Fri vers av David olsson
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-05-15 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David olsson
David olsson